Bewoners van een door aardbevingen geteisterde provincie doen hun verhaal.

De ouders van Harry douchen al twee jaar niet meer.

De ouders van Harry douchen al twee jaar niet meer, omdat de waterleidingen stuk zijn. Valse beloften hebben dat nog steeds niet opgelost.

Beste Sandra,

Naast mijn eigen verhaal, wil ik ook  graag het verhaal van mijn ouders vertellen voor jouw zwartboek.

Inmiddels is ons eigen schade afgehandeld. We blijven wel met een heel naar gevoel zitten over de afhandeling door het CVW. Het is te belachelijk voor woorden hoe dat is gegaan. TCMG heeft voor ons goed gewerkt.

Maar goed, mijn ouders: Ze zitten nu al 5-6 jaar met enorme scheuren in de muren, zowel binnen als buiten. Eén binnenmuur tussen de stal en het woongedeelte, is zodanig beschadigd dat je elkaar een hand kunt geven door de muur heen. Iedere maand moet de deur een beetje bijgeschaafd worden anders kan deze niet meer open of dicht. Serviesgoed verschuift in de kast. Als ze iets willen pakken moeten ze goed kijken, als ze een deurtje opendoen, dat er niets uit de kast valt. Verder kunnen ze nu al twee jaar niet meer douchen, want door de schade gaat ook keer op keer de waterleiding naar de douche kapot en verzakt ook het rioleringssysteem. Geen enkele instantie wil de verantwoordelijkheid nemen ….. Er komen alleen maar valse beloften dat er serieus naar gekeken gaat worden, maar in de praktijk gebeurt er niets. Volgens mijn ouders wacht men net zo lang totdat ze er niet meer zijn. Dan is het ook opgelost.

Met vriendelijke groet,

Harry Kuiper

Verder Bericht

Vorige Bericht

Wij Zijn Groninger is een initiatief van de SP © 2022

De verzamelde gegevens worden verwerkt in overeenstemming met het privacy-beleid van de SP.

Fotos: SP | Realisatie: Stijn Dekker / SP Webteam

Thema door Anders Norén