Bewoners van een door aardbevingen geteisterde provincie doen hun verhaal.

Meneer K heeft niet terug wat hij had.

Meneer K. woont inmiddels in zijn nieuwe, versterkte woning. Hij heeft niet terug wat hij had.

Beste Sandra,

Op 26 november kreeg ik de sleutel van mijn nieuw gebouwde huis aan Fokko Ukkelaan. Ik ben direct begonnen om mijn woning mooi te maken, want ik wilde graag voor de kerst in mijn nieuwe huis. Vanaf het moment dat ik daar aan het werk ben, doet mijn verwarming het niet. Monteurs van Marenland zijn al een paar keer langs geweest. Eerst is er een printplaatje vervangen, nu moet er weer een onderdeel besteld worden. Ondertussen werk ik al twee weken in de kou, ik ben al 69 en heb daar last van. Ik heb inmiddels twee elektrische kachels aan staan dag en nacht. De ene heb ik gekocht, de andere is gehuurd. Ik zou hier graag in gecompenseerd willen worden.
De nieuwe woning is heel slecht afgewerkt. Er zijn deuken van hamer, overal zijn naden, muren waren heel erg nat toen ik de sleutels kreeg. Ik heb geen gebruik gemaakt van de pakketten maar zelf iemand ingehuurd die alles voor me gaat doen. De verhuisvergoeding die ik heb gekregen, is niet toereikend.
Mijn oude huis aan de Beukenlaan had een betegelde tuin, met mooi houten blokhut. Die zou eerst overgenomen worden, maar ze hebben besloten die toch te slopen. Ik zou die graag hebben, ik krijg niet terug wat ik had. Dat vind ik oneerlijk
Ik word erg verdrietig van dit alles. Ik heb er toch niet om gevraagd?
Vriendelijke groet,
Meneer K.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Wij Zijn Groninger is een initiatief van de SP © 2022

De verzamelde gegevens worden verwerkt in overeenstemming met het privacy-beleid van de SP.

Fotos: SP | Realisatie: Stijn Dekker / SP Webteam

Thema door Anders Norén